PROGRAM ADN SPORT & PERFORMANCE

ATINGE PERFORMANȚĂ ȘI RĂMÂI ÎN FORMĂ MAXIMĂ

Testul genetic care te ajută să îți creezi rutina de sport ideală, personalizată în funcție de predispoziția ta genetică

Acest panel genetic te ajută să atingi și să rămâi la cele mai înalte niveluri de performanță, și să eviți rănirea sau epuizarea din cauza unui sistem supraîncărcat și a supra-antrenamentului.

În acest panel special, analizăm o varietate de gene legate de sport, care te pot ajuta să îți personalizezi antrenamentul și să optimizezi performanța atletică. Ținând cont de predispoziția ta genetică, analizăm talentul și înclinația către performanță atletică în sportul de forță sau de anduranță, răspunsul inflamator, riscul de accidentare, stresul oxidativ și necesitățile de antioxidanți și micronutrieți pentru un ritm optim de recuperare. Îți oferim expertiză profesională, inclusiv un plan de strategie pentru obținerea performanței, prevenirea rănilor, gestionarea răspunsurilor inflamatorii după o activitate fizică intensă, cele mai bune strategii de recuperare, aport optim de calorii și micronutrienți pentru a crește nivelul de performanță înainte, în timpul și după sesiunile de antrenament intense.

Am inclus în Programul ADN Sport & Performence un Panel de Stress & Burnout, care te poate ajuta să identifici din timp semnele de epuizare mentală și fizică. Astfel, vei:

  • recunoaște simptomele fizice, emoționale și comportamentale ale stresului și epuizării
  • putea preveni stresul și epuizarea
  • știi ce să faci în caz de niveluri ridicate de stres și burnout
  • ajustezi modul în care faci exerciții în perioadele de stres și epuizare
  • primi sprijin nutrițional în perioadele cu niveluri ridicate de stres