PROGRAMUL ADN NUTRITION & WEIGHT MANAGEMENT

The Genetic Test which helps you to stay healthy, slim and calm. From now on you can stop the guess work on what’s good or bad for you and take action based on your genetic predisposition!

Acest panel este creat cu atenție de experții noștri pentru a te ajuta să crești durata de viață sănătoasă, să îmbunătățești compoziția corporală și să previi bolile metabolice cronice. Împreună cu datele genetice privind alimentația și nevoile de micronutrienți individuale, includem genetica greutății și tipul de exerciții recomandate, pe baza analizei genelor tale.


Acest panel genetic analizează mai mult de 50 de variații genetice care ar putea afecta peste 20 de procese metabolice. Îți vom oferi un plan de dietă cuprinzător, cu nevoile individuale de vitamine și minerale pentru a rămâne sănătos și funcțional pentru toată viața. Opțional, îți putem oferi suplimente de minerale și vitamine personalizate pe baza informațiilor genetice. Experții noștri creează mixul de suplimente după ce au luat în considerare predispoziția genetică, rezultatul fiind un un amestec individualizat de micronutrienți esențiali pentru buna funcționare a organismului. În acest fel, eliminăm presupunerile pentru un plan de suplimentare și ne asigurăm că vei avea zilnic cantitățile exacte de minerale, vitamine și oligoelemente care îndeplinesc cerințele corpului tău.

În panelul nutrigenetic, analizăm variațiile genelor care indică modul în care metabolizezi macro și micronutrienți specifici din dieta ta. Îți oferim un plan nutrițional personalizat bazat pe evaluarea a peste 900 de tipuri de alimente, 45 de ingrediente alimentare și a peste 18 vitamine și minerale esențiale. Acest plan de dietă extrem de individualizat îți neutralizează pe cât posibil slăbiciunile genetice. Ajustările în planul de dietă propus exclud toate ingredientele alimentare care ar putea să îți dăuneze și cresc aportul celor care sunt benefice pentru sănătatea ta. Planul de nutriție și micronutrienți inclus este un ghid general pentru a rămâne sănătos din punct de vedere metabolic, a menține compoziția corporală și a preveni bolile cronice.


În acest test genetic specific includem și gene relevante care au o influență asupra compoziției corpului tău. Cu ajutorul genelor greutății, analizăm riscul genetic de a deveni supraponderal și modul în care dietele specifice și macronutrienții influențează creșterea în greutate, menținerea greutății sau pierderea în greutate. În planul de dietă, luăm în considerare predispoziția genetică la exces de greutate și includem măsuri precise despre cum să îți menții sau să îți îmbunătățești compoziția corporală.


Vei obține o înțelegere profundă a tipului specific de dietă, inclusiv o listă lungă de alimente care sunt compatibile cu tiparul tău genetic, astfel încât să îți poți menține greutatea sau să slăbești.

VEI PUTEA SĂ:

 • Previi peste 20 de probleme de sănătate metabolică, inclusiv boli cardiovasculare, diabet de tip 2, cancer, inflamații cronice, boli autoimune și multe altele.
 • Menții homocisteina, trigliceridele și colesterolul în limite normale prin ajustarea dietei, ceea ce previne multe probleme cronice de sănatate, inclusiv bolile cardiovasculare.
 • Înțelegi cum să atenuezi efectele radicalilor liberi și ale stresului oxidativ asupra corpului tău, să îmbătrânești sănătos și să îți crești durata de viață sănătoasă.
 • Cunoști cât de repede metabolizi substanțe precum cofeina și alcoolul, și care este capacitatea ta de detoxifiere, importantă pentru a menține rezistența în mediile moderne de lucru, pentru a reduce stresul și anxietatea și pentru a promova un somn sănătos.
 • Ai acces la un plan personalizat de suplimentare cu micronutrienți pentru toate vitaminele și mineralele analizate.
 • Identifici nevoia individuală pentru 18 vitamine și minerale esențiale, inclusiv fier, calciu, vitamine B, coenzima Q10 - esențiale pentru activitatea enzimelor, stabilitatea ADN-ului, metabolismul energetic și sănătatea generală.
 • Obții informații esențiale despre cum să îți îmbunătățești sănătatea oaselor, articulațiilor și ochilor.
 • Find answers on what’s healthy or not for you and understand your individual needs for certain food ingredients and what foods to avoid because of possible poor compatibility.
 • Înțelegi tendința de a crește în greutate și cum să poți menține o compoziție corporală sănătoasă pentru toată viața.
 • Afli ce tip de dietă este perfect pentru a te menține sau a pierde în greutate.
 • Afli ce tip de sport se potrivește cel mai bine tiparului tău genetic pentru a pierde în greutate și a menține sau crește masa musculară.
 • Afli cum să îți crești durata de viață sănătoasă.
ro_RORomână