Despre Medkore+Elysium

Programele de medicină preventivă Medkore + Elysium reunesc ultimele dezvoltări în secvențierea ADN-ului cu abordarea holistă a frumuseții, vieții și sănătății, pentru a oferi pacienților o imagine detaliată a stării lor actuale de sănătate și a riscurilor viitoare pentru aceasta. Pe baza acestor informații, pacienții își pot crea baza mentală și fizică pentru o viață echilibrată în fața presiunilor vieții moderne, pot face modificările prezentate în planurile de intervenție personalizate și pot urma strategiile de terapie care cresc durata unei vieți sănătoase.

Medkore+Elysium oferă terapii intravenoase cu nutrienți, vitamine și antioxidanți, teste genetice pentru prevenire și tratament, precum și ozonoterapie, cea mai modernă terapie cu ozon și oxigen folosită pentru vindecare și rejuvenare.

DR. ALEXANDER ZEUKE

Dr. Alexander Zeuke este chirurg generalist, absolvent al unui program de master științific în medicină preventivă și are peste 20 de ani de experiență în domeniu.

Este cofondatorul programelor Medkore + Elysium de Medicină Preventivă şi Regenerativă, fiind responsabil de dezvoltarea planurilor de îngrijire a sănătății pentru oameni și corporații din întreaga lume.

Dr. Zeuke este pionierul unei abordări personalizate a medicinei preventive, bazată pe date, folosind noile descoperiri din secvențierea ADN-ului și din studiul proceselor epigenetice care influențează expresia genelor.

Dr. ION ZEGREA

Doctor în medicină și Fellow al American College of Surgeons.

Medic primar în chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă, membru al Asociației Chirurgilor Plastici din România și al Societății Internaționale de Chirurgie Estetică Plastică (ISAPS).

Folosind cea mai recentă tehnologie medicală în chirurgia plastică și estetică, Dr. Zegrea este dedicat să ofere pacienţilor proceduri chirurgicale de ultimă generație.

Dincolo de aceasta, misiunea personală a dr. Zegrea este de a identifica cele mai noi și mai avansate dezvoltări din domeniul medicinei preventive și de a le pune în serviciul frumuseții, vieții și sănătății. Astfel, Dr. Ion Zegrea este co-fondatorul clinicii Medkore + Elysium.


ro_RORomână